Ingezonden persbericht


Zondagmiddag 16 september a.s. The Jazzinvaders in Orange Flagship store

Intiem optreden The Jazzinvaders in Orange Flagship store

Den Haag, 5 september 2007 - Op zondag 16 september van 14.00 tot 17.00 uur treden The Jazzinvaders op in de Orange Flagship store in Rotterdam. The Jazzinvaders spelen aanstekelijke clubjazz. De toegang tot dit intieme concert is gratis.

The Jazzinvaders is een uniek project van de Dordtse nu-jazz en afrobeat grootheid Phil Martin en twee leden van de legendarische hardbopformatie The Houdini's: Rolf Delfos en Erwin Hoorweg. De samenwerking startte tijdens een sessie in het Bimhuis te Amsterdam, waar Phil Martin zijn dansgrooves vermengde met de jazz van de Houdini's. Inmiddels is hun aantrekkelijke en zeer dansbare fusie van hardbop jazz met broken beats en exotische grooves niet onopgemerkt gebleven.

Orange presenteert elke derde zondag van de maand in samenwerking met Arrow Jazz FM; Jazz@Orange, een gratis middagconcert in de Orange Flagship store aan de Lijnbaan 54 in Rotterdam (hoek Lijnbaan, Stadhuisplein).

()

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.

Tel: +31 6 18010101

E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 163 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek dichterbij. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, exclusieve concertregistraties en meer. Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van het North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.

()