Gemeente Duiven


Groot onderhoud Oostsingel (N810) Tussen Duiven en Zevenaar
---

Verkeershinder 17 september tot en met 12 oktober 2007

De provincie Gelderland start op 17 september met onderhoudswerkzaamheden aan de Oostsingel (N810) en het reconstrueren van de aansluiting met de Broekstraat te Duiven. Tijdens de werkzaamheden 's nachts wordt het verkeer omgeleid.

De werkzaamheden aan de Oostsingel liggen tussen de aansluiting met de Noordsingel en de rotonde Roodwilligen in Zevenaar. Er komen nieuwe asfaltlagen op de hoofdrijbaan en de fietspaden. De markeringen op de weg worden nieuw aangebracht volgens het principe `duurzaam veilig', een landelijke beleidslijn op het gebied van verkeersveiligheid. Ook de aansluiting van de Broekstraat op de Oostsingel wordt gereconstrueerd om de verkeersveiligheid te verhogen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 12 oktober 2007 gereed.

Verkeersmaatregelen
De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de doordeweekse nachten van 17 september tot en met 10 oktober. De weg is dan tussen 19.00 u 's avonds en 6.00 u 's ochtends afgesloten voor alle verkeer. In het weekend van 5 tot 8 oktober wordt er gewerkt aan de asfaltdeklaag. De weg is dan het gehele weekend afgesloten vanaf vrijdagavond 19.00 u tot maandagochtend 6.00 u.

Tijdens de afsluiting wordt doorgaande verkeer tussen Duiven en Zevenaar omgeleid via de autosnelweg A12. Om de N810 over te steken bij Duiven blijft steeds één van beide oversteken Broekstraat of Laarstraat/Vergertlaan beschikbaar. De omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven.

Het fietsverkeer tussen Zevenaar en Duiven kan gebruik maken van het fietspad aan één van beide kanten van de weg.

Openbaar vervoer
De bus lijn 60 Arnhem - Tolkamer en bus lijn 61 Arnhem - Zevenaar rijden tijdens bovengenoemde afsluitingen van de N810 een aangepaste route via Groessen.

Meer informatie
Op www.gelderland.nl/werkenaandeweg is informatie te vinden over de actuele stand van zaken. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, Kees Bleijerveld, telefoon (026) 359 96 31.