Gemeente Den Haag

De jubileumeditie van het Haagse netwerkevenement PRINS VOOR EEN DAG is volledig volgeboekt. Op maandag 17 september zullen zo'n 160 organisatoren van bedrijfsevenementen en congressen op bijzondere wijze de mogelijkheden van Den Haag ontdekken.

De vier keuzeroutes zijn dit jaar evenals voorgaande jaren door een werkgroep samengesteld. Nagenoeg alle onderdelen zijn nieuw ten opzichte van eerdere edities, al komen enkele hoogtepunten uit de afgelopen jaren terug. Binnen enkele weken na het openstellen van de registratiemodule waren de eerste routes al volgeboekt.

De organisatie van PRINS VOOR EEN DAG is blij verrast met het enthousiasme van de genodigden. 'Dit toont aan dat het evenement nog steeds aan de behoefte van een kritisch publiek voldoet. Ondanks dat het alweer de vijfde editie is, zijn de reacties van de genodigden op het programma van dit jaar weer ronduit positief', aldus Charlotte Kamermans van Den Haag Marketing & Events.

Kamermans vervolgt: 'Met de werkgroep is dit jaar veel energie gestoken in het neerzetten van een verrassend en afwisselend programma. Naast de actieve elementen om het incentive karakter van Den Haag voor het voetlicht te brengen, is vooral ook ingezet op de educatieve kant van de dag. Buiten key note speaker Wouter de Vries jr. hebben we 4 topsprekers op de routes die elk experts zijn op hun vakgebied.'

PRINS VOOR EEN DAG opent dit jaar in de Nieuwe Kerk. Wethouder van Citymarketing Frits Huffnagel geeft hier de aftrap voor de jubileumeditie van het evenement. In lijn met het nieuwe Haagse beeldmerk van de stad, de vlieger van Anton Corbijn, is het gekozen thema "Haagse Hoogvliegers".