Gemeente Etten-Leur

Agenda van de raadsvergadering op 17 september

Raadsvergadering op 17 september

De voorzitter van de raad maakt bekend dat er op maandag 17 september 's avonds om 19.30 uur in de raadzaal een openbare raadsvergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Voorstel over het onderzoek van de geloofsbrief, de toelating en de beëdiging van mevr. J.H. Boer als raadslid.
* Voorstel wijziging commissie invulling APB.
* Voorstel over de benoeming van een lid van de algemene kamer van de commissie voor de bezwaarschriften.

* Voorstel over de vaststelling van de verordening op de bezwaarschriften.

* Voorstel over de beslissing op een bezwaarschrift tegen het niet verstrekken van notulen van een besloten raadsvergadering.
* Voorstel over het verlenen van een advies aan het commissariaat van de media over het verlenen van een vergunning als zendgemachtigde aan Local FM.

* Voorstel tot het nemen van een besluit op een namens een inwoner van Etten-Leur ingediend bezwaarschrift tegen de vestiging van een voorkeursrecht op basis van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten.
* Voorstel over de vaststelling van de beleidsnotitie "Kom Leur".
* Voorstel over de vaststelling van de 12^e serie wijzigingen van de bouwverordening.

* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan "bedrijventerrein Vosdonk-Munnikenhei" en voorstel over de vaststelling van het bekostigingsbesluit voor bedrijventerrein "Vosdonk-Munnikenhei".

* Voorstel om voor de inrichting van het gebied Binnentuin een keuze te maken uit de drie omschreven inrichtingsvarianten.
* Voorstel over het inrichten van de wegen Sander, Haansberg en Oude Grind.

* Voorstel over het nemen van een beslissing betreffende het ontwikkelen van locaties voor sportaccomodaties.
* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan "Bisschopsmolenstraat".

Voor belangstellenden is er gratis een exemplaar van de raadsagenda verkrijgbaar in het informatiecentrum van het stadskantoor. Deze agenda kan worden afgehaald tot en met maandag 17 september 2007, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kan de agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten vanaf maandag 10 september worden ingezien in het informatiecentrum van het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda van de raadsvergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl > Bestuur & beleid > Gemeenteraad > raadsvergadering > 2007 >17 september

Week in...week uit
Klik & Bestel
Klik & Meld
Gids/plattegrond
Recht op bijstand
Er zijn 3 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl