Gemeente Heemskerk


woensdag, 12 september 2007

Kom naar de werkplaatsen Boven de Baandert

HEEMSKERK - Op maandag 17 september en dinsdag 18 september zijn de buurtbewoners van Boven de Baandert uitgenodigd om mee te praten over het buurtcontract voor hun buurt, dat eind van dit jaar wordt afgesloten. De werkplaatsen vinden plaatsen in twee series en richten zich op de onderwerpen: woonomgeving, veiligheid en voorzieningen.

In de eerste serie die plaatsvindt op maandag 17 en dinsdag 18 september in het gebouw van de naschoolse opvang De Piramide aan De Velst 6a, is er gelegenheid om vrijuit mee te denken en om voorstellen te doen om de leefbaarheid en veiligheid in de buurt te verbeteren. Aan het einde van de sessie bepaalt de gemeente met de aanwezigen welke voorstellen nader worden uitgewerkt. Deze serie wordt begeleid door een opbouwwerker van Welschap en buurtcoördinator van de gemeente.
Er komt daarna een tweede serie werkplaatsen om de voorstellen uit de eerste serie verder uit te werken. Op maandag 24 september heeft de werkplaats als thema: woonomgeving, op dinsdag 25 september: veiligheid en op donderdag 27 september gaat het over voorzieningen. Aanmelden voor de werkplaatsen kan per e-mail
horst@remove-this.heemskerk.nl of telefonisch 0251 256801 bij Renee ter Horst.

---