ABVAKABO FNV

Nieuwe acties bij KPN Contact en SNT

De werkgever is nog niet ingegaan op onze eisen. Vandaar dat de acties doorgaan. Helaas rest ons ook niets anders dan over te gaan tot hardere acties. We vervolgen in week 38 met een landelijke staking bij de storingsdiensten, gevolgd door een serie werkonderbrekingen waar bij toerbeurt in de vestigingen het werk wordt neergelegd.

Deze actie is aangezegd voor BSD-LE, BSD Storingen en CHD Storingen! Bij BSD LE, BSD Storingen en CHD Storingen wordt het werk neergelegd op:
maandag 17 september tussen 7.00 en 24.00 uur.

Voorzorg

Met het staken bij de storingsdiensten lopen we een risico dat de nationale orde, veiligheid, openbare orde en/of volksgezondheid mogelijk geschaad kan worden, daarom wordt er voor de stakingsdag een voorziening getroffen. Er zal een minimale bezetting achter moeten blijven op alle diensten om het werk te blijven verrichten en voor de BSD-LE zal de werkgever daarnaast vermoedelijk een achterwacht inrichten in Den Haag.
U zult hier door de regionale actiecomits nader over worden geïnformeerd.

Wat gaan we doen?

Wij vragen alle medewerkers van bovengenoemde diensten vanuit Enschede en Rotterdam om naar de vestiging in Eindhoven te reizen. Reiskosten kunnen gedeclareerd worden op basis van OV of kilometervergoeding.

Wij organiseren een manifestatie tussen 11.00 en 14.00 uur bij de vestiging van KPN Contact aan de Pastoor Petersstraat 170 in Eindhoven. Medewerkers kunnen zich uitdossen met spandoeken, (sandwich)-borden en/of t-shirts met pakkende teksten. Wees creatief!

In Eindhoven zullen wij het pand omsingelen met een zogenaamde picketline. Let wel! Deze actie is alleen uitgeroepen voor de storingsdiensten. In de vestiging in Eindhoven werken ook collegas op andere diensten. Werkwilligen mogen niet verhinderd worden het pand te betreden.

Uiteraard wachten we je op met koffie, thee en een lunchpakket.

Stakers die lid zijn van een bond kunnen zich in Eindhoven registreren. (De werkgever zal de gestaakte uren inhouden op het loon.) Collega's die deze dag een vrije dag hebben kunnen en mogen zich bij ons aansluiten.

We rekenen op jullie steun!
12-09-2007, Koninklijke KPN NV | Meer over: callcenters, koninklijke