Gemeente Almelo

Werkzaamheden Oosteres Noord

12 september 2007 - Vanaf 17 september wordt er gewerkt aan de bestrating bij de nieuwbouwwoningen in de Winkelsteeg en Noorderes. Ook wordt het huidige puinpad bestraat.

Wat en waarom
De bouwwerkzaamheden aan de woningen zijn nagenoeg afgerond. Daarom worden er trottoirs aangebracht, openbare verlichting geplaatst en wordt de tijdelijke bestrating hersteld. De tijdelijke puinverharding wordt vervangen door een klinkerverharding.

Wanneer/ Tijdsduur
De werkzaamheden starten op 17 september 2007 aan de zijde van de Ootmarsumsestraat. Afhankelijk van de voortgang van de woningbouw en de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden ongeveer 9 weken duren.

Gevolgen voor het verkeer
Gedurende de werkzaamheden zal de doorgaande route van de Ootmarsumsestraat naar de Sluiskade ZuidZijde voor een aaneengesloten periode van 3 weken zijn gestremd. De aanliggende woning blijven bereikbaar via de Ootmarsumsestraat dan wel via de Sluiskade Zuidzijde.

Contact
Heeft u vragen over het werk, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van de Gemeente Almelo, de heer H. Velten op telefoonnummer 0546 541089.