Gemeente 's-Hertogenbosch

13-09-2007
's-Hertogenbosch door de ogen van elf jongeren
"MIJN073" is een unieke campagne voor en door jongeren, waarbij jongerenparticipatie binnen de gemeente centraal staat. In samenwerking met het kunstenaarsduo Solos zijn elf jongeren onder het motto: "MIJN073" in beeld gebracht met film en fotografie. Een maand lang treden deze jongeren op als ambassadeurs van de gemeente 's-Hertogenbosch, waarbij zij op originele wijze leeftijdsgenoten motiveren om net als zij het verschil te maken.

Stap uit de schaduw, kijk vooruit, denk mee en vooral doe mee luidt de boodschap die de elf jongeren de komende weken uitdragen om meer leeftijdsgenoten te bereiken. Samen valt er immers meer succes te behalen als het aankomt op het organiseren van jongerenactiviteiten in de regio.

De campagne MIJN073 gaat van start met een bijzondere expositie in het Stadskantoor. Vanaf maandag 17 september om 16.00 uur is deze open voor publiek. Daarna verplaatst de campagne zich naar buiten en zijn de posters en kaarten op de meest uiteenlopende plaatsen zichtbaar. Missen kun je ze in ieder geval niet.

Kijk voor meer informatie op http://www.XSHERO.nl of www.MIJN073.nl