Gemeente Oirschot

Onderhoud Asfaltwegen

In de periode van 17 september tot 27 oktober laat de gemeente Oirschot op een aantal wegen onderhoud uitvoeren aan asfaltwegen. Dit onderhoud wordt uitgevoerd door Wegenbouwmaatschappij Heijmans B.V. De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit gedeeltelijke reparaties van het wegdek, het aanbrengen van asfaltdeklagen in combinatie met het aanbrengen van graskeien en het aanbrengen van graskeien. Hieronder leest u welke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en waar.

Locaties

Werkzaamheden

Groenewoudsedijk, Proosbroekweg en Wintelresedijk

Overlagen en aanbrengen graskeien

Fransman, Pallande, Straten, Nieuwedijk,

Broekstraat, Erica, Snellaerstraat, Kuikseindseweg

Bakfrezen en uitvullen

Mousten

Graskeien aanbrengen

Oude Steeg, Termeidensteeg, 't Ven, Soeperdonken, Brinksdijk

Wortelfrezen en uitvullen

Tijdens de werkzaamheden sluiten we een aantal wegen af voor doorgaand verkeer. Tijdens de afsluiting van de Wintelresedijk en de Erica geven we een omleidingsroute aan. De werkzaamheden aan de Erica worden vooral s nachts uitgevoerd.

We zorgen ervoor dat aanwonenden tijdens de werkzaamheden gewoon thuis kunnen komen. Mocht het noodzakelijk zijn dat er bij een perceel binnen het werkterrein spullen afgevoerd of toegevoerd moeten worden, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer G. Luyten. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-53420875.

Deze werkzaamheden gaan voor enige overlast zorgen. Uiteraard proberen we deze overlast tot een minimum te beperken.