Woophy's derde jaarlijkse wereldwijde fotowedstrijd gaat van start: Wat is jouw nieuws?

17/09/2007 10:07



PR Newswire



ROTTERDAM, Nederland, September 17 /PRNewswire/ -- In het kort:


- Wereldwijde fotowedstrijd vraagt naar persoonlijke kijk op het nieuws


- Zie meer informatie en voorbeelden van recente inzendingen op http://www.woophy.com


- Vele prijzen waaronder een Olympus E-410 SLR camera

De populaire website voor liefhebbers van digitale fotografie, WOrld Of PHotographY, beter bekend als Woophy.com, nodigt mensen overal ter wereld uit om hun mooiste digitale foto's in te zenden voor Woophy's derde jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema dit jaar is nieuws. Hierbij doelen we niet persé op de klassieke nieuwsbeelden zoals je die in de media tegenkomt! Woophy is benieuwd naar wat mensen overal ter wereld als 'nieuws' beschouwen. Dat kan variëren van lokale gebeurtenissen tot een persoonlijke kijk op thema's zoals globalisering of klimaatverandering. Een onafhankelijke en professionele jury selecteert de winnaars. Alle winnende foto's nemen deel aan een tentoonstelling die in het voorjaar van 2008 opent in Rotterdam, de thuisbasis van Woophy.

De wedstrijd wordt onder meer gesponsord door Olympus die een Olympus E-410 SLR camera ter beschikking stelt als hoofdprijs. Verder zijn er vele andere prijzen te winnen waaronder drie Gorillapod statieven, professionele foto-editing software, grote prints en Woophy T-shirts. Kijk voor meer informatie over deelname op: http://www.woophy.com/contest. De wedstrijd opende op 1 september jl. en sluit 31 december, 2007.

Over Woophy.com

Woophy is een snel groeiende gemeenschap van meer dan 20,000 fotoliefhebbers uit 166 verschillende landen. Samen bouwen we aan een actuele, democratische, fotografische wereldkaart die meer dan 300,000 foto's bevat van plaatsen overal op aarde. In tegenstelling tot andere online wereldkaarten is Woophy's wereldkaart razendsnel en eenvoudig te navigeren. Met drie klikken van de muis maak je binnen enkele seconden een visuele reis van Peking via de Seychellen naar Paaseiland. Sinds haar lancering in 2005 heeft Woophy.com verschillende prijzen gewonnen waaronder het Europese 'Seal of Excellence in Multimedia Design' en de Digitale Pioniers Academie in 2006.

Meer informatie: Kijk op http://www.woophy.com/contest

Contact op met Joris van Hoytema, info@woophy.com, telefoon: +31-(0)-10-2417468, fax: +31-(0)-10-2417469