Persberichten Eemland zuid, 11.30 uur

Utrecht, 17-09-2007

Vuurwapen?

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werden twee jongens aangehouden omdat ze mogelijk met een vuurwapen rond hadden gelopen.

Omstreeks 16.00 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens op Utrechtsestraat rond zouden lopen met een vuurwapen. De jongens werden gecontroleerd en na onderzoek bleek het hier te gaan om een aansteker in de vorm van een vuurwapen.

Het duo, 15 en 18 jaar uit Amersfoort, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

STOUTENBURG- Op de Hessenweg werd een fietser aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Op zondagmiddag viel een 23-jarige fietser uit Achterveld van zijn fiets tegen een auto aan. Hij liep hierdoor letsel op aan zijn hoofd. Agenten roken een sterke alcohollucht bij de man en hij moest blazen. Op het bureau blies hij maar liefst 1375 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

HOOGLAND- Op zondagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 23.00 uur werd de 37-jarige man uit Hoogland gecontroleerd op de Lage Maten. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 755 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Steen door ruit

AMERSFOORT- Op zondagochtend werden twee mannen aangehouden nadat ze een ruit hadden ingeslagen van een winkel. Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een ruit van een winkel aan het Neptunusplein was ingeslagen door twee mannen. Agenten gingen direct ter plaatse en konden twee mannen in de leeftijd van 20 jaar uit Amersfoort aanhouden en insluiten voor verhoor.

Bekeuring voor baldadigheid

WOUDENBERG- Op zondagochtend kregen twee jongens een bekeuring voor baldadigheid. Omstreeks 06.00 uur kreeg de politie de melding dat een fiets op een bushokje werd gegooid aan de Geeresteinselaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen twee jongens aan van 17 en 18 jaar uit Woudenberg. Zij gaven aan dat dit de fiets van een vriend was en een geintje wilde uithalen. De fiets werd van het bushokje gehaald en er was geen schade zichtbaar. Het tweetal kreeg een bekeuring voor hun gedrag.

Laatst gewijzigd 17-09-2007 11:36 | © Politie Utrecht