Gemeente Teylingen

zuidwest

Teylinger wijkmarkt in Sassenheim zuidwest

17 september 2007

PERSBERICHT 14 september 2007 - Op zaterdag 29 september organiseert de gemeenteraad van Teylingen een wijkmarkt in Sassenheim zuidwest (van de Julianalaan langs de Hoofdstraat tot Sassenheim zuid). Bewoners van deze wijk kunnen tussen 15.00 en 17.00 uur in De Oude Tol informeel met gemeenteraads- en collegeleden van gedachten wisselen. Bewoners van Sassenheim zuidwest hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.

Uw mening telt!

De wijkmarkt is een initiatief van de gemeenteraad. De raad wil het `raadhuis' uit en bewoners de gelegenheid geven met de raad te praten. Raadsleden vinden het belangrijk om in gesprek te komen met inwoners. Binnen twee jaar gaat de gemeente ook alle andere wijken in Teylingen bezoeken.

Wandeling door de wijk, vanaf 13.00 uur

Aan bewoners van Sassenheim zuidwest is gevraagd onderwerpen door te geven voor de route, bijvoorbeeld over de (verkeers)veiligheid en ontwikkelingen in de wijk. Voorafgaand aan de wijkmarkt gaan de raads- en collegeleden de wijk in om de aandachtspunten te bekijken.

Wijkmarkt, van 15.00 tot 17.00 uur

Inwoners krijgen volop de gelegenheid hun mening te geven tijdens de wijkmarkt in de De Oude Tol (Hoofdstraat 147 in Sassenheim). Dit kan bijvoorbeeld gaan over de dienstverlening van de gemeente of de toekomst van de wijk. De wijkmarkt is een mogelijkheid om in een informele sfeer kennis te maken met raads- en collegeleden van de gemeente Teylingen.