Ingezonden persbericht



Domburgsche hele winter geopend

Badhotel Domburg en Domburgsche Golf Club vormen winterparadijs voor golfliefhebber

Domburg, september 2007 ­ Badhotel Domburg ligt in een unieke omgeving. Niet alleen door de blanke duinen, brede zandstranden, fraaie bossen en het historische stadje, maar ook door de nabijheid van de Domburgsche Golf Club. De 9 holes par 70 baan, die het hele jaar geopend is, loopt evenwijdig aan het strand en gaat voor een deel zelfs door en over de duinen. Met een aantal aangename arrangementen speelt Badhotel Domburg perfect in op de wensen van de golfliefhebber.

LINKSBAAN
De Domburgsche is een echte linksbaan. De baan ligt prachtig tegen de duinen. Het is een redelijk lastige baan, ook voor de geoefende golfer, want de zeewind kan goed komen doorzetten, terwijl de 'rough' langs de fairways ook regelmatig in het spel komt als de golfer niet oppast. Uniek zijn de vele bomkraters uit de Tweede Wereldoorlog die thans interessante grasbunkers vormen. Maar ook de wat minder geoefende golfer kan met veel plezier 'een rondje lopen' op de Domburgsche. Voor alle golfers tellen natuurlijk de fraaie vergezichten over Walcheren en de Noordzee.

ARRANGEMENTEN DE HELE WINTER
Badhotel Domburg maakt de hele winter voor de golfer tot een feest met een tweetal arrangementen.
1) Golfarrangement met 2 overnachtingen, 2 maal ontbijtbuffet, driegangen à la carte diner op de tweede avond, inclusief greenfee.
2) Golfvierdaagse met 3 overnachtingen, 3 maal ontbijtbuffet, 2 maal een driegangen diner op de 1e en 2e avond, driegangen a la carte diner op de 3e avond, inclusief 4 maal 2 uur golfles door een professional van de Domburgsche Golf Club.

HANDICAP
Op de Domburgsche Golf club is handicap 36 vereist. In juli en augustus en op zaterdagen, zondagen en feestdagen geldt een handicapeis van 30.

Te midden van schone zandstranden en dicht begroeide bossen ligt het idyllische stadje Domburg, het meest begeerde badplaatsje van Zeeland. Romeinse historie en adellijke nostalgie hebben hier hun sporen achtergelaten. In het uit 1233 daterende stadje zijn mens en natuur al eeuwenlang één. In het Badhotel vindt u de grandeur van vervlogen tijden in een ambiance waarin gastvrijheid en genieten op een hoog niveau staan. De Zeeuwse stranden en het pittoreske centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek van het hotel. Badhotel Domburg is de plek bij uitstek voor uw vakantie en een paar dagen 'ertussenuit'. Het hotel is particulier eigendom, aangesloten bij de Hampshire hotelketen. Voor meer informatie zie: www.badhotel.com of bel telefoonnummer: 0118 ­ 58 88 21



Ingezonden persbericht