Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe Voyager 520 bluetooth headset van Plantronics

Plantronics levert superieur geluid met de nieuwe Voyager 520 bluetooth headset

Voyager 520 uitermate geschikt voor mobiele werkers

Hoofddorp, 17 september 2007 - Plantronics introduceert de Voyager 520 bluetooth headset, met noise-cancelling technologie en een hoogwaardig geluid. De nieuwe Plantronics Voyager 520 headset is comfortabel om te dragen en heeft een eenvoudige, intuïtieve bediening. De headset is bij uitstek geschikt voor mobiele werkers.

De Plantronics Voyager 520 combineert de unieke noise cancelling technologie met technologie die windruis onderdrukt. Daarnaast beschikt de nieuwe headset over Multipoint, hiermee is het mogelijk om tussen twee bluetooth apparaten te schakelen, zoals mobiele telefoons voor werk en privé.

"Of je nu op een druk vliegveld staat of in een windrijke omgeving, een mobiele werker moet erop kunnen vertrouwen dat het geluid van zijn headset helder is. Daarnaast moet een headset dusdanig comfortabel zijn dat er lange zakelijke gesprekken mee gevoerd kunnen worden," zegt Philip Vanhoutte, EMEA Managing Director van Plantronics, Inc. "Al deze eigenschappen zijn geïntegreerd in de Voyager 520 met daaraan toegevoegd een uitzonderlijk comfortabel design."

Naast de hoogwaardige geluidskwaliteit en het comfort is de Voyager 520 eenvoudig in gebruik. Met één druk op de multifunctionele knop is het mogelijk een gesprek te beantwoorden of te beëindigen of het volume aan te passen. De Quick-Pair technologie zorgt voor een snelle en eenvoudige aansluiting op iedere bluetooth mobiele telefoon.

De Voyager 520 wordt geleverd met een bureauhouder waarin de headset ook kan worden opgeladen. De headset beschikt over net zoveel batterijvermogen als een mobiele telefoon; het heeft een gesprekstijd van acht uur en een stand-by tijd van maximaal 180 uur.

De Voyager 520 is vanaf nu beschikbaar bij alle Plantronics' distributeurs voor 59,99 euro inclusief BTW.

Plantronics beschikt over drie bluetooth families; Voyager, Explorer en Discovery. De Explorer familie is simpel en handig in gebruik, ideaal voor de startende gebruiker. De Discovery range heeft een stijlvol ontwerp en beschikt over hoogstaande geluidstechnologie. De Voyager headsets bieden comfort en superieure geluidskwaliteit, geschikt voor de mobiele werker die zich op kantoor en onderweg draadloos wil kunnen bewegen.

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Tot de Plantronics familie behoren de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity, and Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 75 26 876

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Elske van Gent
T: +31 (0)20 421 0565
E: elske@l-dj.nl