MSN Nederland selecteert Entopic nu ook voor Lifestyle

17/09/2007 17:10



Entopic



17 september 2007- MSN Nederland heeft internetbureau Entopic geselecteerd voor de realisatie van de internetportal MSN Lifestyle. Hiermee wordt de samenwerking tussen Entopic en MSN verder uitgebreid. Entopic verzorgt sinds maart 2006 de internetportal MSN Geldzaken.

MSN Lifestyle publiceert informatie op het gebied van relatie, dieet, beauty, gezondheid, familie en carriere. Entopic verzorgt het creatief concept, de redactionele productie en de technische realisatie voor de onderdelen relatie, dieet en beauty. In MSN Lifestyle staat een mix van serieuze informatie en fun centraal. Ook produceert Entopic voor MSN Lifestyle tweemaandelijks een online special.

Matthijs Sienot, executive producer MSN.nl: "Wij bieden snacks aan voor een breed internetpubliek: korte, behapbare en eenvoudig te consumeren content. Hiermee spelen we in op de behoefte van de bezoeker op het moment dat iemand een van de diensten uit ons sociaal entertainment netwerk gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het chatten via MSN Messenger of het mailen met Windows Live Mail. Onze nieuwe Lifestyle content sluit volledig bij deze behoefte aan."

Martine Hooijer, content manager Entopic: "We zijn verheugd dat onze samenwerking met MSN Nederland is uitgebreid. Met MSN Geldzaken hebben we een succesvol format weten neer te zetten. Het bereik, zowel in pageviews als unique users, is de afgelopen anderhalf jaar explosief gestegen. Entopic en MSN zullen ook voor Lifestyle nieuwe formats ontwikkelen die aansluiten bij de doelgroep en de online adverteerders.

Over MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is 's werelds meest bezochte internetbestemming. Maandelijks gebruiken meer dan 420 miljoen unieke gebruikers MSN-diensten als MSN Hotmail, MSN Messenger, MSN Spaces en MSN Search. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 41 markten en 21 talen. Ook in Nederland is MSN de onbetwiste nummer één. Zo mag MSN.nl maandelijks rekenen op 1,9 miljoen unieke bezoekers en gebruiken ruim 5 miljoen Nederlanders MSN Messenger.

Over Entopic
Entopic is een bureau voor online conceptontwikkeling, copywriting, webredactie en content management. Naast MSN Nederland werkt Entopic voor onder meer DaimlerChrysler, De Nederlandsche Bank, eBay/Marktplaats, Fortis ASR, ING Postbank, KPN, Nationale Nederlanden, Nederlandse Staatsloterij en Philips.





http://msnlifestyle.entopic.com