Ingezonden persbericht


Nederlandse Darts Bond
Datum:17 september 2007
Plaats:Rijswijk

Eerste editie van het Radio 8FM Open Bossche Darts Toernooi - verslag

Op zondag 16 september 2007 is de eerste editie van het Radio 8FM Open Bossche Darts Toernooi gespeeld in de cafés De Smidse en De Unie in 's-Hertogenbosch.49 deelnemers speelden een winnaars- en verliezersronde volgens het reguliere 501 spelsysteem. De finale van het Radio 8FM Open Bossche Darts Toernooi werd onder het oog van een groep fanatieke dartsliefhebbers op het Kerkplein gespeeld. Om de Bosschenaren warm te maken voor het DONG Energy WK Darts 2007,dat van 11 t/m 14 oktober in de Autotron Rosmalen plaatsvindt,konden voorbijgangers op het Kerkplein een wedstrijdje gooien tegen dartslegende Co Stompé.Veel voorbijgangers zagen hun kans schoon en waagden een poging.De winnaar van het toernooi,Gino Vos,won zelfs de wedstrijd die hij speelde tegen professional Co!

Winnaarsronde:

1 Gino Vos

2 Dingo Manuel

3 Dennis Oomen

4 Duco van de Veen
Beste dame:
Karima Adema
Verliezersronde:

1 Tim Fonteijn

2 Jerry Braam

3 Dennis van Bragt

4 Paul van Hooydonk

Het Radio 8FM Open Bossche Dartstoernooi werd mede mogelijk gemaakt door: Radio 8FM,Brabants Dagblad,Unlimited Vision & Sound en Ghering Management & Marketing. Het officiële DONG Energy WK Darts 2007 wordt georganiseerd door de NDB onder auspiciën van de Wereld Darts Federatie met de door de WDF opgestelde regels.

Met vriendelijke groet,
DONG Energy WK Darts 2007
Meer informatie op www.wkdarts.nl
HetWK DONG Energy Darts 2007 is het officiële WK Darts dat om de twee jaar georganiseerd wordt onder auspiciën van de WDF, de World Darts Federation.Het DONG Energy WK Darts 2007 wordt georganiseerd door de NDB aangesloten bij de sportkoepel NOC *NSF. www.NDBdarts.nl.
Noot aan de redactie (