Politie Zeeland


---


O-2836-2007. Daders brand Agrimarkt in Goes gevonden
Politie Zeeland heeft drie daders van de brandstichting bij de Agrimarkt in Goes, die plaatsvond op zondag 12 augustus jl., met hulp van getuigen gevonden.
Het betreffen drie jongens, twee van 12 jaar uit de gemeente Goes en een van 14 jaar uit Schiedam. De schade bij de Agrimarkt loopt in de 10.000 Euro's.

W-2837-2007 Op heterdaad
Zondagmiddag rond 15.40 uur zijn twee mannen op heterdaad betrapt bij het zoeken en graven naar metalen voorwerpen in de duinen van de Manteling in Oostkapelle.
De twee mannen afkomstig uit Oost Souburg en de gemeente Veere maakten gebruik van geavanceerde metaaldetectoren. De twee apparaten zijn in beslaggenomen en er wordt proces verbaal opgemaakt inzake het zich bevfinden in en staatsnatuurmonument en het verrichten van werkzaamheden in het gebied, het opzettelijk vernielen van de duinflora en macrofauna.

W-2838-2007 Diefstal uit woning
Zondagmiddag zijn goederen weggenomen uit een woning aan de Rubenslaan in Vlissingen.
De bewoner mist sieraden t.w.v. meer dan duizend euro.

O-2839-2007 Diefstal wandcontactdozen
Uit een inaanbouwzijnde woning aan de Peppeldreef in Kamperland zijn afgelopen weekend een aantal wandcontactdozen gedemonteerd.
De waarde hiervan is niet bekend.

W-2840-2007 Babbeltruc
Maandag rond 12.35 uur is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een jongeman die haar woning binnenkwam d.m.v. een babbeltruc.
Een onbekende jongeman belde op bovengenoemd tijdstip bij de 78-jarige vrouw in haar woning aan de Meanderlaan in Middelburg aan.
Hij wist met een smoesje binnen te komen. Toen hij enige tijd later was vertrokken ontdekte de vrouw dat uit haar portemonnee een klein geldbedrag was gestolen.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

W-2841-2007 Opvarende gewond
Vanmiddag rond 15.30 uur is op een schip dat afgemeerd ligt aan de haven van Scheldepoort Vlissingen een man gewond geraakt.
Een 52-jarige man (opvarende) was met zijn hand in en haspel staaldraad vast komen te zitten.
Hij is door de brandweer bevrijdt en naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

O-2842-2007 Aanhanger kantelt
Vanmiddag rond 14.25 uur is op de Borsselsedijk in 's Heerenhoek een 31-jarige man uit de gemeente Borsele met zijn tractor en aanhanger gekanteld.
De aanhanger kantelde in een bocht waardoor deze op de vangrail terechtkwam.
Er raakte niemand gewond.





Politie Zeeland