Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 13 september 2007

BNN SOAP ONM GAAT MOBIEL

De populaire BNN-soap ONM lanceert op maandag 17 september een mobiele website. Goed nieuws voor de fans, vanaf dan hoeven zij niet meer per se achter de computer te kruipen om op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws over ONM en de acteurs.

Mobiel internet, internet pagina's die speciaal gemaakt zijn voor de telefoon, neemt een steeds belangrijkere plaats op het internet. Informatie wordt makkelijker toegankelijk en gebruikers zijn niet meer gebonden aan een vaste plek maar kunnen deze informatie raadplegen waar en wanneer zij willen.

Naast het laatste nieuws zijn er meer exclusieve items te vinden op ONM-Mobiel. De echte ONM-fan heeft straks een voicemail ingesproken door Julia Branca of een ringtone waarop Joost van Walsum schreeuwt dat die telefoon echt opgenomen moet worden. En natuurlijk maakt de exclusieve wallpaper het ONM-mobieltje compleet!

Ook zijn er exclusieve prijzen te winnen op de mobiele ONM-site. Daarnaast bevat de site ook videomateriaal, zoals de sneakpreview: een exclusief voorproefje uit de volgende aflevering, die kijkt de fan op de mobiele site het eerst en waar hij of zij maar wilt. Ook bloopers ontbreken niet op de site& want zelfs bij ONM gaat wel eens wat mis!

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl