Gemeente Delft

Gratis budgetles van Marieke Henselmans!

Marieke Henselmans, bekend van het tv-programma Geen cent te makken van RTL 4, geeft op maandag 17 september twee budgetlessen in Delft. Geïnteresseerden kunnen s middags terecht in het Meisjeshuis, Oude Delft 112, start 13.30 uur tot 16.00 uur. s Avonds wordt de budgetles herhaald in bibliotheek Voorhof, Martinus Nijhofflaan 78, start 19.30 uur tot 22.00 uur. De budgetles is geschikt voor iedereen én gratis.

Moeite met rondkomen? Een gezin runnen is net zoiets als een groot bedrijf managen. Het komt allemaal neer op het houden van een goede balans tussen inkomsten en uitgaven. Marieke Henselmans helpt mensen op een inspirerende manier hun uitgavenpatroon te doorgronden en valkuilen te signaleren. Als je bezuinigt, betekent dit niet dat je niets meer kàn doen. Hoe geef je je geld uit en hoe kan dat anders? Kortom: Hoe ga je creatief om met geld? Na tijdens de budgetles alle ideeën, tips en wetenswaardigheden te hebben gehoord, is een antwoord daarop een stuk eenvoudiger.

De gemeente Delft organiseert de budgetlessen in het kader van de Week tegen Armoede (15 tot en met 22 september). Het volledige programma kunt u lezen op www.gemeentedelft.info/armoede

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft