Nieuwe zoekmachine koppelt iedere website aan alle wereldtalen

17/09/2007 09:07



PR Newswire



AMERSFOORT, Nederland, September 17 /PRNewswire/ --

- worldSitefinder.com lost taalbarrière op

Op worldSitefinder.com kan men in iedere wereldtaal zoeken naar websites van producten en diensten wereldwijd. Want in iedere taal komt men uit op de internationale overzichtspagina van dat product of die dienst. Het is de eerste website ter wereld waar op deze eenvoudige manier websites gevonden en gepresenteerd kunnen worden.

De bedenker van deze website (http://www.worldsitefinder.com), Paul Meulblok uit Amersfoort in Nederland, heeft een oplossing bedacht voor het probleem dat alle zoekmachines hebben. Namelijk die van de taalbarrière.

"Zoekmachinecomputers herkennen alleen de links in de taal die gebruikt wordt om te zoeken", zegt Meulblok

"En als de link gevonden wordt staat deze meestal niet op de eerste pagina van de zoekmachine waardoor de link niet wordt opgemerkt. Daarom zijn veel bedrijven slecht vindbaar op het internet".

Met name voor internationaal opererende bedrijven zoals bijvoorbeeld webwinkels, is het kostbaar en ingewikkeld om opgemerkt te worden. Want nu moeten deze bedrijven op al de verschillende landenversies van bijvoorbeeld Google trachten op de eerste pagina te komen. Maar omdat dit onderdeel is van de marketingstrategie van Google c.s. wordt dit probleem niet opgelost. Daarom heeft Meulblok worldSitefinder opgezet. Een link kan kosteloos geplaatst worden en staat altijd op de eerste pagina. Want in welke taal men ook zoekt naar een product of dienst, men komt altijd terecht op de desbetreffende internationale pagina.

Website: http://www.worldsitefinder.com
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Meulblok, worldSitefinder, kosmonaut 2507, 3800 GB Amersfoort, The Netherlands, Telefoon +31-(0)3345-32564, Email: info@worldsitefinder.com