Ingezonden persbericht


Sonos brengt muziek in klantportfolio Lammers van Toorenburg Benelux PR

Hilversum, Bunnik, 17 september 2007 Sonos Europe BV, de dochteronderneming van Sonos, Inc., ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen voor het digitale huis, brengt zijn Benelux pr-activiteiten onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR.

LVT Benelux PR gaat onder andere de mediarelaties voor Sonos onderhouden en productreviews en -demonstraties verzorgen. Sonos is een revolutionair muzieksysteem dat het hele huis draadloos van muziek kan voorzien. Het is bovendien intuïtief te bedienen met een buitengewoon gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Het draadloze Sonos multiroom-systeem is zeer succesvol in de Verenigde Staten en Europa.

Muziek is emotie, en dat geldt ook voor onze revolutionaire muzieksystemen. Met behulp van aansprekende pr-activiteiten willen we de Benelux kennis laten maken met de brede mogelijkheden van Sonos , zegt Ingvar Meijer, Managing Director EMEA van Sonos. LVT Benelux PR beschikt over een groot netwerk en heeft ons ervan overtuigd dat het bureau over de benodigde creativiteit beschikt om onze doelgroepen te informeren over de Sonos-apparatuur. Daarnaast is LVT Benelux PR flexibel genoeg om snel in te spelen op de continue veranderingen in de markt waarin wij actief zijn.

We zijn verheugd dat we voor dit jonge, succesvolle bedrijf mogen werken , zegt Charly Lammers van Toorenburg, Managing Director en oprichter van LVT Benelux PR. Het bedrijf bevindt zich op het snijvlak van digitale media, lifestyle, internet en consumentenelektronica en past daarmee naadloos bij ons consumentenelektronicaportfolio en ons uitgebreide netwerk van mediarelaties in die sector.

###

Over Sonos

Sonos® is de toonaangevende ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen voor het afspelen van digitale muziek. Met lokale partners voor online muziekdiensten als Audible.com®, eMusic®, Napster", Yahoo! Music" Unlimited, en meer, biedt Sonos muziekliefhebbers toegang tot miljoenen muzieknummers en gesproken boeken. Sonos wordt in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht. Sonos is een geprivatiseerd bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Barbara, Californië (Amerika) met ondersteunende kantoren in Cambrigde, Massachusetts, (Amerika), Hilversum (Nederland) en Penang (Maleisië). Voor meer informatie over Sonos of het Sonos digitaal muzieksysteem kunt u terecht op www.eu.sonos.com.

Over Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lammers van Toorenburg Benelux PR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim 70 klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering. Transparantie, professionaliteit en creativiteit staan daarbij centraal. Lammers van Toorenburg Benelux PR werkt onder meer voor Indesit Company, Pernod Ricard Nederland, Western Digital, Blackberry, Casio, Kodak, LG Electronics, NS Internationaal, Strato, The Phone House en Trend Micro.