Unieke samenwerking Prisma Car Lease met Budget Rent a Car


Prisma Car Lease slaat vleugels (internationaal) uit

BAARN, 20070917 -- Klanten van Prisma Car Lease kunnen vanaf vandaag gebruik maken van het wereldwijde netwerk van Budget Rent a Car. Via de website van de leasemaatschappij kan er een auto worden gehuurd op één van de 2700 locaties in de 115 landen waar de autoverhuurder actief is.

Het boeken van de auto gebeurt op een speciaal gecreëerde `co-branded' website, bereikbaar via de homepage van Prisma Car Lease. De klant handelt op de website alles af, betaalt wordt er op de betreffende vestiging van Budget Rent a Car waar de auto wordt afgehaald. Er vinden dus geen ingewikkelde verrekeningen achteraf plaats. Gemak luidt het devies. Bij eventuele vragen of problemen, staat de klantenservice van Budget Rent a Car paraat.

Ton Leijten, directeur Prisma Car Lease: "Klanten stellen tegenwoordig steeds hogere eisen aan hun leasemaatschappij; daarin willen we graag tegemoet komen. Op het gebied van leasing kunnen we onze klant al langer internationaal bijstaan, nu kunnen we ook wereldwijd huurauto's aanbieden. Budget was een voor de hand liggende keus vanwege hun grote internationale netwerk en de uitstekende kwaliteit die ze bieden. Daarbij voldoet het concept prima aan de drie kernwaarden van Prisma Car Lease: Helder, Flexibel en Persoonlijk."

Reijer Knol, directeur Budget Rent a Car: "We zijn blij met het vertrouwen dat Prisma Car Lease in ons stelt. Ons internationaal netwerk en niet te vergeten onze uitstekende klantenservice, staan klanten van Prisma Car Lease ter beschikking. De afspraken zijn helder, de lijnen zijn kort, het geheel is `lean & mean' ingericht. Een goede basis dus voor een succesvolle samenwerking."

Over Prisma Car Lease

Prisma Car Lease is als joint venture van De Lage Landen (dat per 1 januari 2008 verder gaat onder de naam Athlon Car Lease) een toonaangevend en ambitieus leasebedrijf. Door deze joint venture heeft Prisma Car Lease toegang tot de geld- en kapitaalmarkt en is het verzekerd van een grote inkoopkracht op het gebied van auto's, reparatie, onderhoud, schade en verzekeringen. De organisatie maakt momenteel een forse groei door: het eerste halfjaar groeide de portefeuille met 7,8 procent. Over het hele jaar wordt een groei van 11 procent verwacht. Daarmee behoort Prisma Car Lease tot de top-3 van snelste groeiers in de leasebranche.

Over Budget Rent a Car

Budget Rent a Car is één van de drie grootste autoverhuurders ter wereld met circa 2700 vestigingen in 115 landen. Het autopark vormt de kern van de organisatie; wereldwijd beschikt Budget over 270.000 personenauto's en 18.000 bestelwagens. Competitieve tarieven, glasheldere contracten en een klantgerichte service zijn slechts enkele van de aandachtspunten van de autoverhuurder. In Nederland is een landelijk dekkend netwerk actief van 25 vestigingen en bestaat de vloot uit 5000 eigen auto's.





Ingezonden persbericht