Gemeente Hilversum

Hilversum praat mee over sport en bewegen

15 augustus 2007
Sporters, (sport)organisaties en inwoners van Hilversum gaan op maandag 17 september tijdens een kick off met elkaar in gesprek over de toekomst van sport en bewegen in Hilversum. De uitkomsten worden betrokken bij het gemeentelijke sportbeleid. De bijeenkomst vindt plaats in het Raadhuis en begint om 19.30 uur (koffie/thee vanaf 19.00 uur).

Met name de afgelopen jaren staat Hilversum steeds vaker te boek als 'sportieve stad', een reputatie die het gemeentebestuur graag wil versterken. De wensen, behoeften en plannen van inwoners en organisaties uit het veld zijn daarbij onmisbaar en wellicht inpasbaar. Het traject bestaat uit een drietal bijeenkomsten. Na de kick-off volgen nog twee bijeenkomsten. De eerste op maandag 1 oktober 2007 is speciaal voor de georganiseerde sport, de tweede op dinsdag 2 oktober 2007 voor alle andere organisaties en (individuele) belanghebbenden.

Meer weten?
Aanmelding voor de bijeenkomsten kan via sportinfo@hilversum.nl of het aanmeldingsformulier (rechterkant van dit scherm).

Meer informatie:
Alfred Kok tel. 035 629 2830, e-mail a.kok@hilversum.nl) of senior medewerker, Jur Elzinga tel. 035 - 629 2856, e-mail j.m.elzinga@hilversum.nl).