Ingezonden persbericht


Rotterdam,17 september 2007

P e r s b e r i c h t
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

RNN7 en Feyenoord hand in hand.

ROTTERDAM - De semi-landelijke zender RNN7 en Feyenoord hebben een overeenkomst gesloten voor de uitzendingen van Feyenoord tv en diverse wedstrijdsamenvattingen.

Komend jaar zullen RNN7 en Feyenoord nog breder gaan samenwerken en trachten commerciële synergie te realiseren. Een programma over het 100-jarig bestaan van de Rotterdamse voetbalclub is onderdeel van dit uitgangspunt.

RNN7 zal vanavond om 19.30 uur aftrappen met Feyenoord tv en hierna zal het programma elke zaterdag te zien zijn vanaf 22.15 uur.

Over RNN7
RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 8,2 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en Upc. RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering. Voor meer informatie: www.rnn7.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t