Ingezonden persbericht


Omroep Max betere kijk op cijfers met AccountView

Inzicht in kosten en opbrengsten per activiteit en programma

Amsterdam, 17 september 2007 - Omroep Max, de publieke omroeporganisatie voor kijkers boven de vijftig jaar, voert sinds kort de administratie met AccountView. Omroep Max zendt uit via tv, radio en internet en heeft daarnaast een eigen webwinkel. De omroeporganisatie, die voorheen de administratie uitbesteedde, heeft met de AccountView-oplossing gedetailleerd inzicht in de kosten en opbrengsten per activiteit en programma. Dit biedt het management een betere kijk op het reilen en zeilen van de omroep. Ook voor de specifieke problematiek rond het verwerken van de BTW van aangekochte buitenlandse tv-programma's voorziet het nieuwe administratieve systeem in een effectieve oplossing. AccountView Expert Center Lorentis tekende voor de inrichting.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 20.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: CBF, GIBO Groep, Humanitas, Intratuin, KNMI, Koningszuivel, Koninklijk Theater Carré, Mazars, SER, Tech Depot, Vedior Holding en Xenos. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

Contactgegevens:

AccountView

Casper Haspels

Tel.: +31 (0)20 355 29 99

Email: casper@accountview.com

www.accountview.com

The Communication Force

Nicolette Slingerland

Tel. +31 (0)23 - 56 56 850

Email: nicolettes@communicationforce.com

www.communicationforce.com