Ingezonden persbericht


Persbericht

17 september 2007

SmartDocuments helpt Goed Wonen Gemert bij vereenvoudigen sjabloonbeheer

Gegevens uit ERP-systeem WocasX automatisch in documenten opgenomen

Woningcorporatie Goed Wonen te Gemert heeft SmartDocuments van High Concept geïmplementeerd als vervanger van een eigen verouderde applicatie. De directe aanleiding voor het implementeren van de documentgenerator was het vereenvoudigen van sjabloonbeheer. Met SmartDocuments hoeven sjabloonbeheerders niet meer over programmeerkennis te beschikken. De sjablonen zijn vrij van macro's.

Met SmartDocuments kunnen bedrijfsdocumenten eenvoudig in de juiste opmaak worden opgesteld. Naam- en adresgegevens worden automatisch op de juiste plaats in het document opgenomen. SmartDocuments haalt deze gegevens op uit een bestand dat afkomstig is van de Centric-applicatie WocasX. De documenten voldoen automatisch aan de huisstijl van Goed Wonen.

"Het winstpunt bij SmartDocuments zit in het gebruiks- en beheergemak en de mogelijkheid tot decentrale aansturing. Sjabloonbeheer kan op de afdeling worden belegd en is daarmee niet langer een ICT-aangelegenheid. Maar met deze applicatie wordt de efficiëntie ook vergroot doordat het opstellen van documenten geen extra denkwerk van de eindgebruiker vraagt. Het is een kwestie van vragen beantwoorden en de juiste keuzes maken", aldus Mark Somers, manager Bedrijfszaken Goed Wonen.

"Door het eenvoudige beheer van SmartDocuments maakt Goed Wonen Gemert een grote kwaliteitsslag als het gaat om documentcreatie. Ingevoerde huisstijlelementen worden herhaaldelijk hergebruikt en bestaande gegevens uit WocasX automatisch in documenten opgenomen", zegt Marco Drost, algemeen directeur van High Concept. "Goed Wonen heeft met SmartDocuments een toekomstgerichte documentgenerator in huis gehaald."

(234 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is in 1994 opgericht. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten die in eigen beheer is ontwikkeld. SmartDocuments kent een zeer lage leercurve en biedt de unieke mogelijkheid om documenten aan te maken en te beheren zonder te programmeren. High Concept is met SmartDocuments marktleider in Nederland en biedt naast de feitelijke softwaretoepassingen een compleet dienstenpakket; consultancy, support en op maat gemaakte cursussen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com