Ingezonden persbericht


Samsung NV20 nieuw vlaggenschip van de NV-serie

Vooruitstrevende techniek en design bij Samsung NV20

Professioneel fotograferen begint bij snel bedieningsgemak en toptechniek

Naarden, 17 september 2007 - De Samsung NV20 is het nieuwe vlaggenschip van de hoogwaardige NV-serie. Deze 12,1 megapixel camera met 3x optische zoom en Schneider Kreuznach-objectief levert foto's en videofilmpjes in hoge resoluties. Deze innovatieve camera is door de unieke Smart Touch gebruikersinterface snel en eenvoudig te bedienen waardoor je geen moment hoeft te missen.

Optimale portretfotografie regelt de NV20 zelf met het Face Recognition- en het Red Eye Fix-programma. De camera stelt automatisch de belichting en kleuren op de contouren van een gezicht in en voorkomt rode ogen. Op het heldere 2,5 inch display zijn alle resultaten in nuances goed zichtbaar. Deze digitale camera kan op een lichtgevoeligheid van ISO 3200 rekenen, waardoor zelfs met de meest minimale sfeerverlichting de mooiste foto's in heldere kleuren en met fijnzinnige details zijn te maken. En niet alleen foto's, want met i-Movie zijn ook hoge resolutie-filmpjes te schieten in MPEG4- of SVGA-kwaliteit, die gemakkelijk te bewerken zijn tot vakkundig bewegende beelden.

De Samsung NV20 is vanaf september 2007 in Royal Black en Iron Silver verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 329,- inclusief B.T.W.

Technische specificaties Samsung NV20

* 12,1 megapixels

* Schneider objectief

* 3x optische zoom

* 2,5 inch kleuren TFT/LCD

* 230.000 kleuren

* Face Recognition

* Red-Eye Fix

* Advanced Shake Reduction

* Smart Touch UI

* DRIM Engine

* ISO 3200

* i-Movie (MPEG4, SVGA)

* Multi-Charging Systeem

* Lithium Ion accu

* 96,5 x 60 x 18,6 mm

()

Samsung camera's
Samsung digitale camera's worden ontwikkeld en geproduceerd door Samsung Techwin. Deze onderneming uit de Samsung Group is wereldwijd toonaangevend in hightech producten, waaronder halfgeleidersystemen, optische en digitale beeldbewerking, industriële motoren en defensieapparatuur. De digitale camera's van Samsung nemen een vooraanstaande positie in de markt van digitale fotografie in. Door de nadruk op continue technologische innovatie zijn de fraai vormgegeven digitale camera's van Samsung geavanceerd en gemakkelijk in het gebruik. Meer informatie over Samsung camera's is te vinden op http://www.samsungcamera.nl