Ingezonden persbericht


PERSBERICHT PR-M

PR, Promotion & Commotion

Eemnes, 17 september 2007

Nieuwe uitgever voor Items

Met ingang van nummer 5 (september/oktober) van 2007 wordt Items, tijdschrift voor ontwerp en verbeelding, uitgegeven door de Harderwijkse uitgeverij d'jonge Hond. Het blad is overgenomen van BIS Publishers, waar het de afgelopen vijftien jaar is verschenen.

De overname van Items past in de strategie van d'jonge Hond, een nieuwe uitgeverij onder de paraplu van Flevodruk Harderwijk. De uitgeverij richt zich primair op beeldende kunst, fotografie, mode en design. Items is met name voor het laatste fondsonderdeel een belangrijke impuls.

d'jonge Hond zal de formule van Items in principe voortzetten, maar tegelijk op zoek gaan naar verbreding. De kern blijft het tijdschrift, maar onder de vlag van Items zullen ook boeken gaan verschijnen en lezingen en congressen worden georganiseerd. Ook zal de website www.items.nl een interactieve site gaan worden voor vormgevers en iedereen die zich tot vormgeving aangetrokken voelt.

De redactie van Items blijft in Amsterdam gehuisvest.


---

Dit bericht is vrij voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitgever Hans van de Willige

d'jonge Hond
0341 412 027
info@dejongehond.nl

Meer informatie:
www.dejongehond.nl
www.items.nl

U wordt vriendelijk verzocht bij publicatie een exemplaar of kopie van het artikel te mailen of sturen naar Mourice Plusquin, PR-M, Rietgors 42, 3755 GD Eemnes, of info@pr-m.nl. PR-M

Phone: + 31 (0) 35 64 00 136
Mobile: + 31 (0) 6 42 92 01 35 www.pr-m.nl