InBev

InBev kondigt veranderingen aan in Zoneleiding

InBev (Euronext: INB) heeft vandaag aangekondigd dat Miguel Patricio is benoemd tot Zone President Azië. Hij zal het team ter plaatse leiden in de volgende stappen in de ontwikkeling van een duurzaam en winstgevend platform voor onze onderneming.

Miguel was Zone President Noord-Amerika sinds januari 2006. Dankzij zijn sterk leiderschap en advies, werd de gedisciplineerde verkoopuitvoering in de Zone versterkt en werd onze concurrentiepositie op lange termijn er voorbereid. Miguel trad toe tot de onderneming in 1998, na eerdere internationale ervaringen bij Philip Morris, Coca-Cola en Johnson & Johnson in Brazilië, Centraal-Amerika en de Verenigde Staten.

Miguel's opvolger in Noord-Amerika wordt Bernardo Pinto Paiva. Bernardo, die in 1991 bij de onderneming startte en een voormalig management trainee is, vervult momenteel de functie van Head of Sales voor onze grootste business unit - Brazilië. Hij wordt het nieuwste lid van de Executive Board of Management (EBM) en draagt een brede waaier aan leiderschapservaringen aan in Bevoorrading, Verkoop & Distributie en Financiën.

Als weerspiegeling van het belang van China in InBev's wereldwijde organisatie, zal Dirk Moens - die een sterke fundering heeft gelegd voor onze groei in Azië sinds hij de taak van Zone President overnam in mei 2006 - in Shanghai blijven. Hij wordt benoemd tot Voorzitter InBev China. In deze rol zal Dirk ondersteuning bieden aan Miguel om onze relaties met de overheid, joint venture partners en met andere belangrijke stakeholders te versterken, gebruik makend van zijn brede kennis van onze Chinese activiteiten en de lokale markt.

Al deze veranderingen gaan in per 1 januari 2008.

"Miguel en Bernardo brengen beide de juiste ervaring, vaardigheden en waarden aan om te blijven bouwen aan de succesvolle lange-termijn toekomst van onze activiteiten in Azië en Noord-Amerika. We zijn ook dankbaar dat Dirk ons ondersteuning zal blijven bieden op ons uitdagend parcours in China", verklaarde Carlos Brito, InBev's Chief Executive Officer (Algemeen Directeur).

Over InBev

InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: INB) met hoofdzetel in Leuven, België. Het bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1366, is vandaag wereldwijd de leidinggevende brouwer. De strategie van InBev bestaat erin haar lokale platformen te versterken door belangrijke posities uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door interne groei, maximale efficiëntie, gerichte externe groei en door de consument op de eerste plaats te zetten. InBev heeft een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder Stella Artois®, Brahma®, Beck's®, Leffe® en Skol® - het derde beste verkopende bier wereldwijd. InBev stelt ongeveer 88 000 mensen te werk en heeft activiteiten in meer dan 30 landen in Amerika, Europa en Azië. In 2006 realiseerde InBev opbrengsten van 13,3 miljard euro. Bezoek voor meer informatie onze website www.InBev.com.

Contactpersonen
Marianne Amssoms Philip Ludwig
Vice President Global External Communications Vice President Investor Relations Tel: +32-16-27-67-11 Tel: +32-16-27-62-43
E-mail: marianne.amssoms@inbev.com E-mail: philip.ludwig@inbev.com


-----------------------
Brussel, 17 september 2007 -1/1 1/1


---- --