Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden in Joubertstraat, vanaf 17 september

In opdracht van Werf Feijenoord en de afdeling Waterhuishouding voert Gemeente-werken vanaf 17 september 2007 werkzaamheden uit in de Joubertstraat. Dit neemt circa een maand in beslag.

Afsluiting weg
Tijdens de werkzaamheden dient u er rekening mee te houden dat het straatgedeelte van de Joubertstraat tijdelijk niet begaanbaar is.

Verkeersmaatregelen
Door middel van borden en afzettingen worden de verkeersmaatregelen aangegeven. U wordt ook vriendelijk verzocht fietsen en andere eigendommen niet vast te zetten aan lantaarnpalen of enig ander straatmeubilair.

Wat gebeurt er?

* de rijweg wordt uitgebroken;

* de riolering vervangen;

* de verharding aangebracht.

Overlast
Helaas is niet te voorkomen dat u (geluid)overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Gemeentewerken doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Bijzondere gebeurtenis bij opgebroken straat
Bij een bijzondere gebeurtenis zoals huwelijk, begrafenis of eventuele grote bedrijfstransporten kan Gemeentewerken op verzoek speciale voorzieningen treffen. Wij verzoeken u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven (zie telefoonnummer op de achterkant).

Rijplaten
In de opgebroken straten worden rijplaten gelegd voor brandweer en ambulance. In het belang van uw eigen veiligheid is parkeren op deze platen verboden.

Rioolhuisaansluiting
De huiseigenaren zijn in de gelegenheid gesteld om aan te geven of zij tegelijk met het vernieuwen van het hoofdriool hun huisaansluiting willen vervangen. Intussen is bekend dat de aannemer op 17 september start met het opbreken van de bestrating en asfalt op de Joubertstraat. Nadat het riool voor uw woning is vervangen, heeft u veertien dagen de tijd om uw huisaansluiting te laten vervangen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de toezichthouder van Gemeentewerken, de heer J. Schoenmaker, via (06) 46 70 28 16.

Afsluiting Joubertstraat:

Naar aanleiding van werkzaamheden aan de rijweg en vervanging van de riolering.
vanaf 17 september 2007