Nederlandse Tafeltennisbond


In september doet de NTTB mee aan de 50 plus beurs

17-07-2007

In de jaarbeurs in Utrecht vindt van 19 t/m 23 september 2007 de 15e jubileumeditie van de 50PlusBeurs plaats. Het is 's werelds grootste evenement voor actieve plussers.

Er is van alles te doen en veel te zien en te leren. Dit jaar is er extra aandacht voor het sportplein en wij als tafeltennisbond zijn erbij! Tafeltennis is een zeer geschikte sport voor ouderen: veel beweging van lijf en brein zonder grote risico's op vervelende blessures. Je kunt op ieder niveau een balletje slaan, alleen of met z'n tweeën. Daarnaast weten wij als geen ander hoe gezellig tafeltennis is. Maar hoe breng je dit alles over op een ander die nog niet weet wat voor een ontspannen sport tafeltennis is?

Wij zoeken `krasse knarren' die het leuk vinden om op deze dag enthousiast onze mooie sport te demonstreren en erover te praten met geïnteresseerden. Ben jij die man of vrouw?

We willen zoveel vrijwilligers als nodig zodat je ook nog van de beurs zelf kunt genieten. Het is voor de vereniging waar je lid van bent ook een gelegenheid om de eigen club onder de aandacht te brengen. Mensen uit heel Nederland komen immers naar Utrecht.

We bieden: een onkostenvergoeding voor de reis. Informatie en bespreking vooraf.

Er staat een tafel en voldoende materialen om bezoekers mee op weg te helpen. Het idee is om mensen een balletje te laten slaan. Dat kan op diverse manieren.

Per dagdeel hopen we op 3 a 4 mensen aan tafel om de boel in goede banen te leiden.

Heb je interesse? Heb je wellicht leuke ideeën? Laat het de NTTB weten. Bel met Sylvia de Jong 079 3438140