Gemeente Hengelo

Lambertuskermis in centrum Hengelo

Van 19 tot en met 23 september wordt de Lambertuskermis in het centrum van Hengelo gehouden. Ook dit jaar zijn er meer dan 60 attracties. Laat je rondslingeren in de Crazy Mouse achtbaan, of stel je moed op de proef in het spookhuis. Uiteraard ontbreken de verschillende snoep, en eetkramen niet. Ook zijn er verschillende behendigheidspelen, zoals grijpkranen en de schiettent. De kermis is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 24.00 uur terecht en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.

Parkeerplaatsen centrum tijdelijk niet bereikbaar

Van maandag 17 september 07.00 uur tot en met maandag 24 september kan er niet geparkeerd worden op het parkeerterrein- en plaatsen Burgemeester Jansenplein en het Kloosterterrein.

Op woensdag 19 en zaterdag 22 september vindt de Hengelose weekmarkt plaatst op het parkeerterrein en de langsgelegen straat De Wetstraat en de Smutsstraat. De parkeerplaatsen zijn dan niet toegankelijk om te parkeren. Autos die op deze dagen geparkeerd staan aan de De Wetstraat (marktgedeelte) worden verwijderd.