ABVAKABO FNV

Acties zorg in het oosten van start

Werknemers in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg hebben recht op een goede cao. Die boodschap zullen we woensdag 19 september overbrengen bij de eerste van de landelijke acties. Regio Oost heeft de eer om de aftrap te doen.

Alle werknemers hebben recht op een goede cao, met een behoorlijke loonsverhoging en afspraken die helpen om de kwaliteit van zorg te bieden die de cliënten nodig hebben! ABVAKABO FNV eist dat de werkgevers een beter cao-bod moeten doen en wijst de geboden loonsverhoging van 2,1% per 1 januari 2007 af. De werkgevers moeten minimaal 3% loonsverhoging per 1 januari 2007 geven. Ook willen wij dat werkgevers gedwongen worden fatsoenlijke arbeidscontracten en arbeidstijden te regelen.

Op woensdag 19 september 2007 starten wij in de regio Oost met de landelijke akties en doen dat door een `blokkade' van het hoofdkantoor Sensire te Terborg.

Meedoen? Geef u op voor de bus

Om het iedereen mogelijk te maken aanwezig te zijn, worden bussen ingezet voor vervoer in de hele Achterhoek naar het hoofdkantoor Sensire.
Om 14.30 uur wordt u verwacht bij het station in Terborg en dan gaan we gezamenlijk in optocht naar Sensire.

Bussen zullen rijden vanaf Winterswijk, Eibergen, s Heerenberg, Zutphen en Doetinchem.

V뒳r maandag 17 september 2007 om 12.00 uur, kunt u doorgeven met hoeveel mensen u vanaf welke plaats zult opstappen:
* per telefoon: 079 353 6863

* per mail:

* of per fax: 079 㖖 353 6865

Dinsdag zult u van ons via de mail of telefoon vernemen wat de vertrektijden en opstapplaatsen zijn.

Rond het hoofdkantoor Sensire zullen we een blokkade opwerpen en de werkgever uitnodigen uit te leggen waarom er nog geen cao is! Neem zoveel mogelijk collegas mee, want wij zullen de werkgever laten horen en zien dat het menens begint te worden.
14-09-2007, Thuiszorg, Verpleeg- en verzorgingshuizen | Meer over: