Gemeente Coevorden

Koninklijke onderscheiding voor Geert Roeles uit Sleen

Burgemeester Bouwmeester reikte op dinsdagavond 18 september 2007 een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uit aan de heer Geert Roeles uit Sleen. De uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding vond plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering van de gemeenteraad van Coevorden in hotel restaurant Talens te Coevorden.

Geert Roeles, geboren op 21 januari 1945, wonende te Sleen, ontving de onderscheiding vanwege zijn jarenlange verdiensten als raadslid in de gemeente Coevorden. De heer Roeles is sinds 1986 tot 18 september 2007, als afgevaardigde van de VVD, raadslid in de gemeente Coevorden. Daarnaast is hij fractievoorzitter van zijn partij en voorzitter van de commissie Samenleving en Bestuur. De heer Roeles nam afscheid van de gemeenteraad.

Daarna werd hij in dezelfde bijzondere raadsvergadering beëdigd als wethouder door de voorzitter van de raad. Vanaf dat moment bekleedt de heer Roeles de functie van wethouder in het college van B&W van de gemeente Coevorden.

Geert Roeles legt de eed af Geert Roeles legt de eed af

De eerste felicitatie voor de kersverse nieuwe wethouder De eerste felicitatie voor de kersverse nieuwe wethouder

Burgemeester speldt de Koninklijke Onderscheiding op Burgemeester speldt de Koninklijke Onderscheiding op

Felicitaties voor het Lid in de Orde van Oranje-Nassau Felicitaties voor het Lid in de Orde van Oranje-Nassau