Uitnodiging overhandiging steunbetuigingen Yuri van Gelder- 16.30 uur

19/09/2007 10:59



AD



Persuitnodiging

Rotterdam - Anton Geesink zal vanmiddag namens het IOC, in het bijzijn van turner Yuri van Gelder, om 17.00 uur de circa 50.000 steunbetuigingen in ontvangst nemen die bij het AD zijn binnen gekomen. De overhandiging zal plaatsvinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Sinds vorige week maandag konden mensen via een bon in het AD en een button op www.AD.nl hun steun betuigen aan de actie om turner Yuri van Gelder alsnog naar de Olympische Spelen te krijgen. Door ondoorgrondelijke selectieregels mag de nummer één van de wereldranglijst en medaillewinnaar op de laatste drie wereldkampioenschappen volgend jaar niet strijden voor Olympisch goud. De Internationale Gymnastiekunie (FIG), het IOC en de Chinese organisatie van de Spelen hebben nog zeker één wildcard te vergeven. Volgens sportliefhebbers en prominenten uit de sportwereld en de politiek en de top van het Ministerie van Defensie moet dat ticket voor Peking naar Yuri.

Datum: woensdag 19 september.
Tijd: ontvangst vanaf 16.30 uur, overhandiging om 17.00 uur. Locatie: Olympisch Stadion (Olympic Experience) te Amsterdam.

Wij stellen het op prijs als u uw komst van tevoren aankondigt.





http://www.ad.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/