Gemeente Etten-Leur

UITpunt Etten-Leur

Zie ook


* WOW! Etten-Leur - de nieuwe evenementengids
* dit is een pdf document 15KB | Etten-Leur op de kaart
* dit is een pdf document 53KB | UIT in 2007 - De evenementenkalender van het Etten-Leurse UITpunt
* dit is een pdf document 48KB | UIT in Etten-Leur van 13 tot en met 19 september

UITpunt Etten-Leur

Etten-Leur heeft een eigen UITpunt! Een service- en informatiepunt op het gebied van kunst, cultuur én uitgaan. Realisering van het UITpunt is mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant, Gemeente Etten-Leur en de Bibliotheek Etten-Leur.

Het UITpunt is gevestigd in de bibliotheek aan de Anna van Berchemlaan (in het gebouw De Nobelaer). Hier kunnen verenigingen, instellingen en organisaties terecht met al hun informatie. Iedereen kan er gratis de website www.uitinetten-leur.nl raadplegen of meer te weten komen over activiteiten, evenementen, tentoonstellingen, voorstellingen en (culturele) cursussen in Etten-Leur en omgeving. Verder is er veel promotiemateriaal aanwezig in de vorm van folders en brochures. Het UITpunt kan ook helpen bij de verkoop van tickets voor het amateurcircuit, lezingen, tentoonstellingen etc.

Heeft u vragen over het UITpunt? Neem dan gerust contact op met projectcoö rdinator Pierre van Damme, tel. (076) 501 27 96 of e-mail info@uitinetten-leur.nl

Alle informatie over activiteiten, evenementen, tentoonstellingen, voorstellingen etc. in

Etten-Leur wordt verzameld door het UITpunt Etten-Leur. Voor het aanleveren van informatie over uw activiteiten kunt u terecht op de website www.uitinetten-leur.nl of bij het UITpunt zelf.

Week in...week uit
Klik & Bestel
Klik & Meld
UIT in Etten-Leur
Gids/plattegrond
Er zijn 2 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl