Gemeente Bernheze


Burgemeester reikt verrassingspakket uit

verrassingspakket

Burgemeester Heijmans heeft op maandag 10 september 2007 een Bernhezer verrassingspakket uitgereikt aan Melanie Verhoeven-Becht uit Loosbroek.

Jaarlijks wordt onder de inwoners die een reactie op het burgerjaarverslag inzenden, een verrassingspakket verloot. Het verrassingspakket bestond onder andere uit een fles wijn, een fietskaart en een fotoboek.

De heer Heijmans was op uitnodiging van de kerncommissie in Loosbroek om het burgerjaarverslag 2006 te bespreken met de inwoners. Hij ging daarbij dieper in op de informatie uit het burgerjaarverslag over economisch beleid, de Wmo en de deelname aan benchmarks zoals www.watdoetjegemeente.nl. Daarna was er nog ruimte om met de burgemeester van gedachte te wisselen en vragen te stellen. Veel vragen gingen over verkeersveiligheid.

Daarnaast kwamen ook ook andere onderwerpen aan de orde, zoals het aanbieden van afval, starterswoningen en de procedures voor bezwaar en beroep. De burgemeester zegde daarbij toe dat de vragen die hij niet kon beantwoorden, schriftelijk zullen worden beantwoord