Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Werkzaamheden in deelgemeente Kralingen-Crooswijk

Gemeentewerken voert de komende tijd de volgende werkzaamheden uit in deelgemeente Kralingen-Crooswijk:


· De Ketenstraat is vanaf maandag 10 september dagelijks afgesloten voor alle verkeer van de Goudserijweg tot het Vredenoordplein. De werkzaamheden bestaan uit een kraanopstelling en duren nog tot 8 oktober 2007.


· De Pisuissestraat, Alex de Haasstraat en de Buziaustraat zijn vanaf maandag 8 oktober afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het herbestraten van de rijweg en het trottoir en het herplaatsen van anti-parkeerbollen. Deze zullen tot vrijdag 24 november 2007 duren.


· De Slotlaan is vanaf maandag 24 september afgesloten voor alle verkeer vanaf de Hoflaan tot de Vijverweg. Dit in verband met wegwerkzaamheden die nog duren tot 13 oktober 2007.


· Jaffa is vanaf maandag 24 september afgesloten voor alle verkeer vanaf de Jaffadwarsstraat tot aan Jaffahof. Dit in verband met wegwerkzaamheden, die nog duren tot 13 oktober. De omleiding is met bebording aangegeven.

Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u contact opnemen met de heer Oron van de afdeling Onderhoud Buitenruimte, telefoonnummer (010) 2171414, bereikbaar tussen 12.00 en 12.30 uur.