Vodafone start landelijke campagne Vast Bellen en Internetten

19/09/2007 14:11



Vodafone Libertel NV



Na succesvolle proeffase nu in alle Vodafone Winkels te koop

Maastricht, 19 september 2007 - Vodafone Nederland is deze week begonnen met de landelijke verkoop van Vodafone Vast Bellen en Internetten voor de consumentenmarkt in alle Vodafone Winkels en reguliere verkoopkanalen. Tevens begint 19 september een landelijke RTV campagne om het publiek erop te wijzen dat Vodafone dus nu ook digitale telefonie en vaste internetaansluitingen biedt.

Vodafone Nederland is op 1 juni jl. op zeer beperkte schaal al begonnen met Vast Bellen en Internetten voor de consumentenmarkt. Slechts in 7 Vodafone Winkels was het product te koop. Voor deze beperkte verkoopstrategie is bewust gekozen aangezien Vodafone als mobiele specialist niet eerder ervaring heeft kunnen opdoen met de verkoop en serviceverlening van vaste aansluitingen.

Guy Laurence, CEO van Vodafone Nederland: "De voorzichtige start in juni is voor ons heel nuttig geweest als voorbereiding op een probleemloze nationale launch. Enerzijds hebben we verbeteringen in onze interne processen kunnen doorvoeren, anderzijds heeft de feedback van onze klanten heel waardevolle informatie opgeleverd. Zo blijkt nummerportering bij digitale telefonie nog voor veel problemen te zorgen omdat tussen de aanbieders onderling hierover nog geen goede afspraken bestaan. Dit zullen we als marktpartijen moeten oppakken, net zoals dit jaren geleden al voor nummerportering bij mobiele telefonie is gebeurd."

Vodafone Vast Bellen en Internetten is vanaf nu verkrijgbaar via alle Vodafone Winkels, via vodafone.nl, telesales en indirecte verkoopkanalen. Vodafone Nederland werkt hierin samen met Tiscali. De dekking via het netwerk van Tiscali is momenteel ruim 60% van Nederland, vanaf januari 2008 zal dit naar verwachting uitgroeien naar volledig landelijke dekking. Voor meer informatie kijk op vodafone.nl/vast.

/ / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.