Nieuwe vestiging Dreamjob Coaching & Training in Apeldoorn

19/09/2007 14:26



Dreamjob



Droombaancoaching nu ook in Apeldoorn

Sinds kort kunnen mensen die op zoek zijn naar hun droombaan ook terecht in Apeldoorn: Dreamjob Coaching & Training helpt er mensen bij het vinden of het creëren van het werk waar ze op dit moment alleen nog maar van dromen.

Dreamjob is een bureau met coaches en trainers in heel Nederland. Men kan er terecht voor loopbaanbegeleiding, coaching, reïntegratie, outplacement en ook het starten van een eigen onderneming. Coach Willem Plandsoen: "Tegenwoordig lopen veel mensen vast omdat ze niet het werk doen dat echt bij ze past. Bij Dreamjob kijken we heel goed naar wat men écht wil, waar men écht goed in is, wat men écht leuk vindt en waar men écht gelukkig van wordt. Mensen weer laten werken met passie, dat is ons doel."

Iedereen heeft unieke talenten

Dreamjob gaat uit van de visie dat iedereen uniek is en unieke talenten heeft. Daarom hanteert het bureau persoonsgericht maatwerk: elk coachingtraject en iedere training is op de persoon afgestemd. "Iedereen heeft één of meerdere unieke talenten; u ook. Als u weet wat uw talenten zijn, kunt u deze gebruiken om gericht een bestemming te vinden. Zo vergroot u uw kansen op het vinden van uw droombaan. Dreamjob-coaches helpen u bewust te worden van uw potentie, uw talent en uw mogelijkheden. Wij richten ons niet op uw beperkingen of op de moeilijke arbeidsmarkt. En ook niet op de opleiding die u niet heeft," aldus Plandsoen. Het succespercentage is daardoor hoog: 9 op de 10 mensen die door Dreamjob zijn gecoacht, vonden de baan van hun dromen.

De Dreamjob-vestiging in Apeldoorn is nu geopend. Indien u de stap wilt maken naar uw droombaan, kijk dan op www.dreamjob.nl.





http://www.dreamjob.nl