ATTENTIE burgers van Almelo! Om op de enquête te antwoorden moet u niet inloggen op deze pagina maar de link volgen in onderstaand bericht.



Gemeente Almelo

Almeloërs uitgenodigd voor jaarlijkse enquête over de stad

19 september 2007 - Almelo ontwikkelt zich steeds meer tot een dynamische, comfortabele en veilige stad. De Gemeente wil graag weten hoe inwoner tegen deze ontwikkelingen aankijken. Daarom benadert de Gemeente de komende weken ruim 2000 Almeloërs (telefonisch en per brief) om mee te doen aan de jaarlijks terugkerende omnibus-enquête.

De deelnemers voor de enquête zijn willekeurig geselecteerd uit het totale adressenbestand van de Gemeente Almelo. Onderwerpen in de omnibusenquête zijn onder andere: Wonen, detailhandel, markt, afvalwijzer en de irritatie toptien. In de periode van maandag 17 september tot en met 12 oktober vinden de telefonische enquêtes plaats.

Nummer onbekend
Geselecteerde Almeloërs waarvan geen telefoonnummer bekend is, worden in een brief uitgenodigd om contact op te nemen of de enquête digitaal in te vullen via http://www.almelo.nl/omnibus . In de brief staat een wachtwoord waarmee men toegang krijgt tot de vragenlijst. Uiteraard worden alle antwoorden vertrouwelijk verwerkt en alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden.