Datum: 19 september 2007

Ter Aar Inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Plataanstraat. In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 september werd daar ingebroken. Men brak een achterdeur open en stal een aantal goederen als een digitale camera, een beeldscherm voor een computer en geld. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Boskoop Politie haalt wantbetaler binnen De politie heeft dinsdag 18 september rond 22.00 uur op de Lage Weide een 26 jarige man uit Boskoop aangehouden omdat deze nog een boete van ruim 50.000 euro moest betalen en nog 47 dagen moest zitten. De straffen waren hem bij eerdere veroordelingen opgelegd. Omdat hij echter nog nooit had betaald of de straf had uitgezeten kwam hij te staan in het opsporingsregister van de opsporingsdiensten. Dinsdagavond zette de politie de man in zijn auto aan de kant nadat zij zagen dat zijn mistachterlicht brandde zonder dat daar aanleiding voor was. Hij viel bij die controle door de mand. De man zal naar een strafinrichting worden overgebracht voor de tenuitvoerlegging van zijn straf.

Gouda Politie zoekt getuigen van snelheidsduivel De politie is op zoek naar mensen die zondag 17 september rond 20.50 uur op de kruising Ridder van Catsweg met de Buchnerweg getuige zijn geweest van bijna aanrijding van een auto met een op een fiets overstekende 74 jarige man uit Gouda. De donkere auto met geblindeerde ruiten kwam met zeer hoge snelheid over de Ridder van Catsweg aanrijden. Plotseling ging de auto slingeren. Het vermoeden is dat de bestuurder door de snelheid de macht over zijn stuur verloor. De bejaarde man wist door snel door te trappen zich het vege lijf te redden. De auto vervolgde zijn weg over de Ridder van Catsweg. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Gouda-Oost via 0900-8844.

------------------------------------------ einde middagberichten ----------------------------------------

Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --