Mailen met je stem

19/09/2007 16:30



Knooble B.V.



Vrijdag 20 september 2007, ARNHEM - Na bellen, e-mailen, Skypen en MSN'en is er nu iets nieuws: Yabmail. Hiermee kun je op internet een bericht inspreken en dat direct per e-mail versturen.

Om Yabmail te gebruiken heb je een microfoon of headset nodig. Daarna kun je op de website van Yabmail direct je bericht inspreken. Om je bericht op te vrolijken kun je verschillende geluidseffecten toevoegen: van geweerschoten tot dierengeluiden. Vervolgens kun je aangeven naar wie je de Yabmail wilt versturen, waarna het bericht verzonden wordt.

Persoonlijke tint
"Bij het standaard e-mailen is het persoonlijke tintje vaak ver te zoeken," volgens Pieter Plass, de bedenker van Yabmail. "Alle communicatiemiddelen hebben zo hun voordelen maar waarschijnlijk werkt communicatie het beste als je het persoonlijk maakt. Daarnaast heeft een Yabmail, al dan niet 'gepimpt,' een zeker fungehalte, het is gewoon leuk. Een beetje fun zo af en toe kan zeker geen kwaad."

Gratis, zonder registratie
Yabmail is gratis, zonder registratie te gebruiken. De veiligheid en privacy is een groot aandachtspunt bij Yabmail. De ingesproken berichten worden opgeslagen op een beveiligde media-server en kunnen alleen door bevoegde gebruikers worden beluisterd. Inmiddels is Yabmail uitvoerig getest. Sinds vandaag wordt Yabmail opengesteld voor het grote publiek waarbij iedereen Yabmail kan uitproberen op www.yabmail.com





http://www.yabmail.com


Noot voor de redactie:

NOOT VOOR REDACTIE,