Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Wat moet er in uw buurt gebeuren?

19 september 2007 print

Aan het einde van de maandagmiddag (17 september) kregen alle actieve partners in het buurtbeheer uitleg over de totstandkoming van de buurtprogramma's. Tijdens deze bijeenkomst ondertekenden de hr Julsing van de politie, wethouder Verheijen en mw Heidrich van de WoongroepHolland een samenwerkingsovereenkomst.

In het buurtbeheer werkt de gemeente samen met buurtbewoners, politie, Woongroep Holland en stichting Cardanus aan een veilige, schone en gezellige buurt. Bewoners spelen in deze samenwerking een belangrijke rol. Daarom vragen we alle bewoners tijdens de speciale buurtbeheeravonden mee te denken en mee te praten over het Buurtprogramma.

Alle ideeën en wensen van de buurtbewoners, maar ook van de gemeente, politie en Woongroep Holland worden samengevoegd in een Buurtprogramma voor de komende twee jaar.

Bij het samenstellen van de Buurtprogramma's wordt ook nadrukkelijk rekening gehouden met alle wensen die al zijn geuit in eerdere bijeenkomsten en de plannen en projecten die al geheel of deels in uitvoering zijn.

Buurt'conferentie'

Op deze speciale buurtbeheeravonden staan de volgende vragen centraal:
* wat gaat er goed in de buurt en wat moet verder worden versterkt
* wat gaat er minder goed in de buurt en verdient daarom de komende twee jaar extra aandacht.

Na het beantwoorden van deze vragen bespreken we met zijn allen welke punten een plaats verdienen in het Buurtprogramma voor de komende twee jaar.

Legmeer, Thamerdal en De Kwakel

Bewoners van Zijdelwaard, Meerwijk, Oude Dorp en Europarei ontvangen in 2008 een uitnodiging om mee te denken over de buurtprogramma's.

De bewoners van Legmeer, Thamerdal en De Kwakel kunnen nu al aan de gang. De buurtbeheeravonden voor deze wijken zijn namelijk al gepland.

Plaats, datum en programma, zie rechter balk.

Let op!

Kunt u niet aanwezig zijn? Maar heeft u wel een mening en/of wensen voor de nabije toekomst, schrijf of mail dan!

Buurtbeheer, gemeente Uithoorn, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn. Of e-mail buurtbeheer@uithoorn.nl.
^
politie, gemeente en wgh ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst
* Buurtprogramma