Provincie Zuid-Holland

Uitnodiging Provinciale Statenvergadering 19 september 17-09-2007

Op woensdag 19 september besluiten Provinciale Staten over het initiatiefvoorstel van CDA - Statenleden Elly van den Bosch en Koos Verbeek over communicatie in de huis-aan-huisbladen. Voorgesteld wordt om vanaf januari 2008 maandelijks een provinciepagina te publiceren in huis-aan-huisbladen in Zuid-Holland.

Als hamerstuk staat op de agenda:
a. Zienswijzen van Provinciale Staten over:

- Programmabegrotingen 2008 van de Natuur-en Recreatieschappen
- Begroting Koepelschap Buitenstedelijk Groen 2008
- Begroting 2008 van het Wegschap Tunnel Dordtse Kil.

b. Voorstel van Gedeputeerde Staten over
de subsidievoor herontwikkeling Fort Wierickerschans

c. Voorstel van Gedeputeerde Staten tot bijstelling subsidieplafonds 2007; Subsidieregeling Natuurbeheer Zuid-Holland

d. Voorstel van Gedeputeerde Staten over glastuinbouw-incidentele subsidieverlening aan Brielle voor de sanering van verspreid glas.

e. Voorstel van de Zuid-Hollandse leden in de Programmaraad tot wijziging van de Verordening Programmaraad Randstedelijke Rekenkamer.

Voorafgaand aan de behandeling van de hamerstukken vindt om 11.30 uur de herdenking plaats van de heer mr. S. Patijn. De heer Patijn was Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland van 16 juni 1984 - 31 mei 1994.

De volledige agenda is te vinden op www.zuid-holland.nl.

U bent van harte welkom de Statenvergadering bij te wonen. De voorzitter, Commissaris van de Koningin dhr. J. Franssen, opent de vergadering om 9.30 uur. Vanwege de verbouwing van de Statenzaal, vindt de vergadering van 19 september plaats in de Eerste Kamer. Om die reden is de vergadering niet via de website van de provincie te volgen. U kunt de vergadering wel rechtstreeks volgen vanaf de publieke tribune van de Eerste Kamer.