NTS Group


Marc Hendrikse wordt de nieuwe CEO

19-09-2007

Bij de NTS-Group uit Eindhoven, system supplier voor mechatronische systemen, vindt een bestuurswijziging plaats. John Berghmans, die het bedrijf de afgelopen jaren als CEO heeft geleid, zal toetreden tot de Raad van Commissarissen en wordt op 1 januari 2008 opgevolgd door Marc Hendrikse. Marc Hendrikse is nu binnen de directie van de NTS-Group verantwoordelijk voor operations.

De NTS-Group, twee jaar geleden ontstaan door de fusie van systeemleveranciers Te Strake en Nebato, heeft een succesvol integratieproces achter de rug. Hiermee is de basis gecreëerd voor verdere groei en internationalisering. John Berghmans zal in de komende jaren als lid van de Raad van Commissarissen de directie hierin ondersteunen. De functie van CEO wordt overgenomen door Marc Hendrikse.

NTS Mechatronics

Marc Hendrikse is een vertrouwd gezicht in de organisatie. Op dit moment is hij naast COO ook directeur van NTS Mechatronics, het NTS-bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van complexe mechatronicasystemen. Bij dat bedrijf wordt Marc Hendrikse opgevolgd door Frank Theuws. Frank Theuws heeft een ruime ervaring in de toeleveringswereld voor de hightech industrie. Hij was onder meer statutair directeur bij Neways Electronics International en laatstelijk statutair directeur van Morgan Electro Ceramics.

NTS-Group

De NTS-Group neemt verantwoordelijkheid voor de creatie, realisatie en optimalisatie van mechatronische systemen en componenten voor wereldwijd gevestigde OEMs. De NTS-Group wordt gevormd door een keten van 9 gespecialiseerde bedrijven in Nederland, Tsjechië en China met eigen knowhow en technologie, waardoor zij in staat is een totaaloplossing te bieden aan haar klanten.