Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 5 september 2007

Kaartverkoop Robodock start morgen

Morgenochtend om 09:00 uur start de kaartverkoop voor de jubileumeditie van het spektakelfestival Robodock via www.robodock.org en www.ticketservice.nl.

Van 19 t/m 22 september vindt de tiende editie van het Robodock Festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Speciaal voor dit jubileum komen grootheden op het gebied van kunst en technologie van over de hele wereld in Amsterdam samen. Tot op heden is dit in Europa niet eerder gelukt. Deze editie belooft dan ook de spectaculairste editie van Robodock ooit te worden.

Tot de meest toonaangevende projecten behoren Flaming Lotus Girls uit de Verenigde Staten, Large Hot Pipe Organ uit Duitsland en La Machine uit Frankrijk. Naast deze interactieve installaties zijn spektakeltheater en muzikale optredens geprogrammeerd van talentvolle opkomende bands en vernieuwende DJ's.

Telefonisch kaarten bestellen kan via 0900-3001250 (45 cpm). De prijs van de kaarten varieert van E 17,50 tot E 27,50. Meer informatie is ook te vinden op www.robodock.org.

(pic)