Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 10 september 2007

Nummer: 15

Presentatie brochure natuurboerderij tijdens Vathorst Café

HOOGLANDERVEEN - In het i-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a wordt woensdag 19 september het derde Vathorst Café van 2007 gehouden. Bezoekers (ook kinderen!) zijn hartelijk welkom tussen 17.30 en 20.00 uur. Zij krijgen gratis een hapje en drankje aangeboden. Het Vathorst Café wordt muzikaal opgeluisterd door de muziek en zang van het Jazz Team.

Tijdens het Vathorst Café wordt de brochure van natuurboerderij De Brinkhorst gepresenteerd. Deze brochure, op posterformaat, geeft uitgebreid informatie over de inrichting van het terrein van de Brinkhorst en wat er in de toekomst te doen is. De aanleg van de natuurboerderij is al voor de bouwvak gestart met grondwerkzaamheden. De Brinkhorst gaat in 2008 open voor publiek.

Het Vathorst Café is een activiteit van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en heeft als doel bewoners van Vathorst en Hooglanderveen in contact met elkaar en met de medewerkers van OBV te laten komen. Daarnaast zijn ook zij die in Vathorst aan het werk zijn of belangstelling voor de nieuwe wijk hebben, hartelijk welkom het café te bezoeken. Het Vathorst Café kan bovendien prima als gelegenheid dienen om bepaalde onderwerpen aan de orde te stellen die in de wijk spelen. Om er met medewerkers van OBV of medebewoners over te praten. Hoe meer bekend is wat er leeft, hoe meer daarop ingespeeld kan worden.

Het Vathorst Café vindt in 2007 viermaal plaats. Het laatste café dit jaar is op woensdag 19 december.