Time : 09:50:22
Date : 17 September 2007
Sender Name: KORTRIJK XPO

Nieuwe vakbeurs voor de voedingsindustrie in de Benelux: INTRAFOOD

Bron van informatie en inspiratie voor al wie betrokken is bij de productontwikkeling en productie van food & beverage: INTRAFOOD:07:

Fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken zijn voor hun R&D en productontwikkeling continu en actief op zoek naar ingrediënten. Verbeterde of nieuwe ingrediënten zijn immers een essentieel element bij de ontwikkeling en productie van de talrijke nieuwe producten en innovaties in de voedingsbranche.
De nieuwe vakbeurs INTRAFOOD, die op 19 en 20 september 2007 in Kortrijk Xpo plaatsvindt, wil de professionals uit de voedingsindustrie uit de Benelux ideeën, informatie en inspiratie aanreiken om hun nieuwe producten van morgen op een veilige, kwalitatieve en succesvolle manier in de markt te zetten.

>> Nood aan informatie!
Bij de selectie van leveranciers geven de voedingsmiddelenfabrikanten de voorkeur aan leveranciers uit de omringende landen omwille van hun flexibiliteit, de mogelijkheden voor kleinere volumes, aangepaste smaken en vertrouwen. Met een gespecialiseerd aanbod voor de Benelux-markt biedt INTRAFOOD:07 een perfecte aanvulling op de internationale megabeurzen en een unieke invulling van deze duidelijke nood aan informatie.

INTRAFOOD:07 omvat 2 componenten die de professionals uit de voedingsindustrie een waardevolle bijdrage kunnen leveren:
* een vakbeurs met grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen, halffabrikaten, componenten, know-how, loonwerk en consulting voor de voedingsindustrie in de Benelux
* een schitterend seminarprogramma, samengesteld door een Wetenschappelijk Comité onder leiding van Prof. dr. ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent.

>> Seminars met topsprekers
Diverse seminars geven waardevolle, wetenschappelijke informatie over smaak, het nutritionele aspect, houdbaarheid en stabiliteit. Daarnaast zijn er inspirerende presentaties over innovatie en over belangrijke trends binnen de voedingsbranche. Een greep uit het ruime aanbod:

- Patrick Vandenbogaerde (Delhaize België) komt de productontwikkeling van bereide maaltijden bij Delhaize toelichten,
- Dr. Pascal Léglise en Luc Bonfond (Carrefour Belgium) praten over 'smaak', als fundamentele parameter voor Carrefour Belgium voor een succesvolle productontwikkeling,

- Prof. Robert-Jan Brummer (Top Institute Food and Nutrition, Wageningen) geeft een uiteenzetting over de specifieke eisen voor en mogelijkheden rond seniorenvoeding,

- enz.... (programma: www.intrafood.be)

INTRAFOOD:07 richt zich naar alle personen in de voedingsindustrie die bijdragen tot het veilig, kwalitatief, succesvol creëren en produceren van voedingsmiddelen: alle verantwoordelijken en medewerkers van de afdelingen aankoop, productie, innovatie, R&D, productontwikkeling, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie.

INTRAFOOD:07 - Benelux vakbeurs voor ingrediënten voor de voedingsindustrie: woensdag 19 en donderdag 20 september 2007 in Kortrijk Xpo (B)

Info: Kortrijk Xpo
Patricia Huygelier, Exhibition Manager, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
tel 056 24 11 11, e-mail: intrafood@kortrijkxpo.com, www.intrafood.be

Persbericht als bijlage en op www.pressreleases.be

URL: http://www.intrafood.be http://www.kortrijkxpo.com
Picture: (None)
Attachments: kortrijk-xpo_20070917_090742_4_Att_1.pdf

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR