Ingezonden persbericht


Persbericht

19 september 2007

SD WORX komt met MijnAfwezigheden.nl voor MKB

Een geïntegreerde personeelsservice in je browser

SD WORX, specialist in HRM, payroll en juridisch advies, introduceert MijnAfwezigheden.nl. Dit nieuwe product is een eenvoudige webtoepassing voor kleine- tot middelgrote ondernemingen, waarmee medewerkers via het internet hun afwezigheden zelf kunnen registreren.

Deze toepassing brengt voor organisaties en haar medewerkers heel wat voordelen met zich mee. De afwezigheidkalender van alle medewerkers afzonderlijk en de teamkalenders zijn continu up-to-date. De afdeling personeelszaken wordt ontlast van omslachtig mailverkeer over vakantieaanvragen en vakantierechten. De nieuwe toepassing werkt tevens met aparte gebruikersprofielen, wat zorgt voor een duidelijke beheerstructuur. Processen zijn op deze manier beter te beheren, te monitoren en te optimaliseren.

Medewerkers loggen in op MijnAfwezigheden.nl door middel van een uniek e-mailadres en wachtwoord. Op elk moment van de dag kunnen zij via het internet hun afwezigheden aanvragen, waarna deze automatisch bezorgd worden aan de leidinggevende. Het is zelfs mogelijk om complete werkschema s en afdelingen binnen MijnAfwezigheden.nl te beheren.

De webtoepassing is erg gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen op ieder gewenst moment en op elke locatie hun afwezigheden opvragen en bekijken via MijnAfwezigheden.nl , zegt Mark Bloem, directeur bij SD WORX. Daarnaast biedt MijnAfwezigheden.nl 24 uur per dag een actueel overzicht van alle afwezigheidnotaties.

MijnAfwezigheden.nl is vanaf september 2007 beschikbaar in Nederland. In België wordt MijnAfwezigheden.be reeds door 57 organisaties met in totaal ongeveer 2500 medewerkers gebruikt. Het is een meertalige toepassing. Zo kunnen internationale gebruikers in het Engels, Nederlands of Frans MijnAfwezigheden.nl raadplegen. MijnAfwezigheden.nl is via internet toegankelijk. Er zijn dus geen investeringen in hardware nodig, enkel een startinvestering voor de opstart en daarna een terugkerend tarief per medewerker per maand.

VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS: René van den Nieuwenhof, tel. 040 235 46 00, renev@lewispr.com

Over SD WORX

SD WORX is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD WORX bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie worden aangeboden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 23 kantoren en ruim 1.400 medewerkers in de Benelux. Sinds 2006 bedient SD WORX de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda. In september 2006 ging SD WORX een joint venture aan met Asecom Nederland B.V.. SD WORX is de afgelopen jaren sterk aan het internationaliseren. Zo nam het bedrijf onlangs de Franse payroll-softwarespecialist LOGI-RH over.

SD WORX is op 3 en 4 oktober met MijnAfwezigheden.nl te vinden op Performa in de Jaarbeurs, Utrecht.

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com